• Liposzarkóma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        1994-ben lipomát távolítottak el, a mellkasomról,évekig tünet mentes volt, majd 6-7 év után újra jelentkezett a daganat, mely lassan de folyamatosan növekedett., sokáig semmilyen egyéb tünete nem volt , most viszont nyomásra enyhe fájdalom jelentkezik, de csak a régi műtét helyén,a képződött daganat, nem rögzült, nincs letapadva , kérdezem kialakulhat -e un. liposzarkóma, mennyire okozhat ez komolyabb problémát, és egyáltalán mi a teendő

        Dr. Boros Miklós válasza a lipoma témában

        Tisztelt Kérdező! A jóindulatú lipoma kiújulása nem ritka, míg rosszindulatú elfajulása nagyon ritka. Eltávolítása indokolt, hiszen nőni szokott. Minél nagyobb, annál nehezebb radikálisan kivenni. Keressen fel sebészeti szakrendelést.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. november 11., 11:33; Megválaszolva: 2011. november 14., 16:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: