• inzulin rezisztencia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Érdeklődni szeretnék, hogy az alábbi terheléses értékek utalnak-e inzulin rezisztenciára? Hajgyógyász javasolta számomra ezt a vizsgálatot. Dietetikus, endokrinológus szakember még nem látta a leleteimet, azonban az elemzést végző labortól, illetve bőrgyőgyásztól azt a véleményt kaptam, hogy leleteim nem utalnak fent nevezett betegségre. Hajgyógyászom azonban endokrinológus szakember felkeresését javasolta értékeim miatt. Glucose 4,3 mmol/L 60 perces glucose 7,3 mmol/L 120 perces glucose 6,8 mmol/L Inzulin 9,8 mIU/L Inzulin 60 perc 153,3 mIU/L Inzulin 120 perc 108,2 mIU/L Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Felszeghy Enikő válasza a Inzulinrezisztencia témában

        Kedves Kerdezo! Eredmenyei inzulinrezisztenciara utalnak, mivel inzulinszintjei magasabbak, de jo a vc erteke.


        Dr. Felszeghy Enikő
        gyermekgyógyász-endokrinológus-diabetológus

        Dr. Felszeghy Enikő

        Kérdés: 2011. szeptember 23., 10:40; Megválaszolva: 2011. szeptember 24., 15:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: