• IR, PCOS,-meforal...

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr. Felszeghy Enikő, gyermekgyógyász, endokrinológus, diabetológus, Elvileg IR-em van a PCOS az tuti és ezekre kezdtem el szedni a meforalt... csak ténylegrosszul vagyok tőle. Sőt mégjobban kívánom tőle az ételeket és az édeset!!! eddig nem igazán ettem édeset, de azóta...

        Dr. Felszeghy Enikő válasza a Meforal, depresszió témában

        Kedves Kérdező! Az elvileg IR és PCO és a gyakorlatilag IR és PCO mellé is van egy kivizsgálás és leletek és testfelépítés és testsúly, amit Ön továbbra sem osztott meg velem, csak annyit tudok, hogy 33 éves nő, tehát továbbra is azt kell Önnek mondjam, hogy anélkül, hogy az ember ezeket gyermekgyógyász, diabetológus, endokrinológus, belgyógyász vagy nőgyógyász létére nem ismeri, nem tud nyilatkozni, hogy a Meforal okozza-e a bajt, vagy sem. Az, hogy mikor kell adni a Meforalt, konkrétan meghatározott és van olyan, hogy elvileg PCO és IR esetén sem feltétlenül szükséges, mert van más megoldás. Ennek megfelelően, ha Ön úgy érzi, hogy ettől van rosszul, továbbra is csak azt tudom javasolni, hogy hagyja el, tudva azt, mit kockáztat vagy beszélje meg a beállító orvosával, hogy mit tud ő javasolni, mivel ő ismeri Önt és tudja, miért javasolta a gyógyszert.


        Dr. Felszeghy Enikő
        gyermekgyógyász-endokrinológus-diabetológus

        Dr. Felszeghy Enikő

        Kérdés: 2011. szeptember 05., 16:57; Megválaszolva: 2011. szeptember 06., 05:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
      • Hirdetések
      • Infografika és videó