• Véralkoholszint

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Néhány napja volt egy kérdésem, amire válaszoltak is és köszönöm, de szeretném megtudni, hogy mennyire "súlyos" a 0.19 ezrelékes véralkoholszint? Lehet valami összefüggés abban hogy a férjem inzulinnal kezelt cukorbeteg?

        Dr. Felszeghy Enikő válasza a véralkohol témában

        Kedves Kérdező! A 0.19%es véralkoholszint nem súlyos. Az inzulinnal kezelt diabetesek véralkoholszintje nem súlyosabb, mint mások évalkohol szintje, de mivel ők hajlamosabbak alacsony vércukorszint mellett rosszullétre, emiatt jobban kell figyelniük, hogy milyen körülmények között és mennyi alkoholt fogyasztanak.


        Dr. Felszeghy Enikő
        gyermekgyógyász-endokrinológus-diabetológus

        Dr. Felszeghy Enikő

        Kérdés: 2011. július 30., 22:01; Megválaszolva: 2011. augusztus 01., 05:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: