• Inzulin rezisztencia?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! Terheléses vércukor vizsgálatom eredményei a következők lettek: Glucose 4, 8 mmol/L 3, 8 - 6, 0 Valid 60 perces glucose 6, 6 mmol/L Valid 120 perces glucose 5, 7 mmol/L Valid Inzulin 25, 7 mIU/L * 3, 0 - 25, 0 Valid Inzulin 60 perc 195, 5 mIU/L Valid Inzulin 120 perc 97, 6 mIU/L Valid Ön szerint így lobmik programba érdemes belekezdeni,vagy keressek meg egy endokrinológust? Válaszát előre is köszönöm! Zsóka

        Dr. Felszeghy Enikő válasza a inzulinrezisztencia témában

        Kedves Kérdező! Az eredményei alapján az inzulin szintjei magasabbak, jó vércukorérték mellett. Mivel semmi kiegészítő információm nincs Önről (testsőly, testmagasság, korábbi betegségek), azt gondolom, érdemes felkeresnie egy személyes találkozóra diabetológust a program előtt.


        Dr. Felszeghy Enikő
        gyermekgyógyász-endokrinológus-diabetológus

        Dr. Felszeghy Enikő

        Kérdés: 2011. július 07., 21:52; Megválaszolva: 2011. július 12., 01:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: