• II.cukorbeteg gyógyszere

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Eddig napi 2-1-1 glukobenét szedtem,most a glukobene megszünt.Helyette gliclada 30-t írtak.Ijesztő sok mellékhatás lehetséges.Nem veszélyes ezt szedni?Férjem is ezt kapja újabban.Neki néhány éve agyinfarktusa volt.Szedheti,vagy van valami más gyógyszer is,ami kevesebb mellékhatással fenyeget? tISZTELETTEL MKAROLYNÉ

        Dr. Csuth Ágnes válasza a cukorbetegség témában

        Kedves Hölgyem! Sajnos a legtöbb gyógyszernek lehetnek ijesztő mellékhatásai, de higgye el, kevés betegnél jelentkeznek ezek, egyáltalán nem törvényszerű, hogy önöknél is kialakul bármi hasonló. Kövesse a kezelőorvos utasításait, ha panaszt okoz a gyógyszer szedése, jelezze felé.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. március 06., 14:37; Megválaszolva: 2011. március 07., 13:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: