• Insulin

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Insulinnal kezelem magam már tiz éve. Érdekes dolog történt velem véletlenül az adag kétszeresét adtam be mivel olyan helyzetbe kerültem. Különös módon nem történt semmi egy adagom 52ne lantus. EGY ALKALOMMAL TV-BEN LÁTTAM INSULIN TULADAGOLÁS KÖVETKEZTÉBEN MEGHALT EGY BETEG. kérdem mi az igazság insulin tuladagolás ügyben tisztelettel Mezei László

        Dr. Csuth Ágnes válasza a cukorbetegség témában

        Kedves Kérdező! Az inzulin segít a cukrot bejuttatni a sejtekbe, ha túlzott mennyiséget viszünk be, ez alacsony vércukor-szintet okoz. Fontos, hogy az alacsony vércukor-szint megelőzésére mindig tartsa be az előírt mennyiségeket, ne adagolja túl az inzulint!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. január 24., 06:37; Megválaszolva: 2011. január 25., 13:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: