• Vércukormérés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! A lányom terhességi cukorbeteg (én nem vagyok cb). Tegnap vettem neki egy PalmLab márkájú mérőkészüléket, és ma kipróbáltam: éhgyomorra 6,2-t mutatott; 8 órakor jól megreggeliztem 10 órakor a Syma csarnokban 5,3-t mértek. Csodálkoztam, hogy kevesebb, mint az éhgyomri, elővettem a vásárolt mérőt, ez 7,4-t mutatott! A két mérés között 3 perc telt el. Úgy gondolom, hogy rossz a készülék. Cseréltessem ki másik példányra, vagy másik márkájúra? Teljesen megbízható készüléket szeretnék a lányomnak adni.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a cukorbetegség témában

        Kedves Kérdező! Háziorvos segítségét kéje a hitelesítésben, ha valóban nem jó, vigye vissza, cseréltesse ki.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. november 14., 13:02; Megválaszolva: 2010. november 17., 13:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: