• Terheléses cukor vizsgálat

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Doktor Úr!

        Már nagyon régóta szeretnénk gyereket a férjemmel, de eddig sajnos nem sikerült. A hormon értékeim jók. Most voltam inzulinrezisztencia mérésen (állítólag ez is okozhat meddőséget), és a következő értékeket kaptam:

        Éhgyomri glucose 3.9 mmol/L

        120 perces glucose 3.0 mmol/L

        Éhgyomri inzulin 5.8 mIU/L

        120 perces inzulin 14.8 mIU/L

        Jók ezek az értékek, vagy valami baj van?

        Köszönöm szépen a segítséget!

         

        WEBBeteg szakértő válasza a terheléses vércukor témában

        Kedves Kérdező!

        Eredményei alapján nem inzulinrezisztens, értékei teljesen rendben vannak.


        Dr. Piros Zsuzsanna
        általános orvos, fül-orr-gégész

        Dr. Piros Zsuzsanna

        Kérdés: 2010-05-26 14:01:22; Megválaszolva: 2010. május 26., 14:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: