• Májfolt-e?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő.

        Kérdésem lenne:Születésemtől fogva van a hasamon egy folt,nem tudom,májfolt e,vagy sem,szüleim szerint az.Küldök képet,kérném a segítségét,hogy megtudjam,milyen folt ez.?Soha semmi bajom nem volt még miatta,nem viszket,semmi gond vele,mintha ott sem lenne,szoláriumozok is,csak kíváncsi vagyok..

        Apukámnak is volt szintén a hasán,csak kisebb.Mitől van ez?Örököltem?

        Kérném válaszát, köszönettel:Vass Edit

        WEBBeteg szakértő válasza a májfolt témában

        Tisztelt Kérdező!

        Igen, májfoltnak néz ki a kép alapján, de nem örökölte. A májfolt hormonális hatás, ill. napfény hatására alakul ki.

        Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-05 19:13:02; Megválaszolva: 2011. szeptember 23., 08:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: