• Tanácstalan

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő.Problémám,az volt,hogy evés után 3órával nagyon lemegy a vércukrom.Novorapid inzulinom van,amire Ön azt irja,nem kell köztes étkezés.Tegnap kipróbáltam.Délben ettem egy zsemlét,sajttal,és sok zöldséggel.Negyed 2-kor cukrom 7,2volt,3órakor,a szokásos remegés cukrom 3,5.Mindössze 5egység Novorapidot adok magamnak.Csökkentsem 3-ra?Bocsi,amiért ismét Önt háborgatom,de diabetológus orvosom rám sem néz,csak hümmög nagyokat.Szerintem meg sem ismerne.Ismét köszönöm türelmét!Szép napot!

        WEBBeteg szakértő válasza a cukorbetegség témában

        Tisztelt Kérdező!

        Azt javaslom az elmondott értékei alapján, hogy a déli inzulin adagját csökkentse 3-ra, majd mérje meg utána a vércukrát. A többi étkezésnél is hasonlóan járjon el, ha lemegy a cukra. Szívesen válaszolok további kérdéseire is.

         Dr. Laczkó Andrea diabetolőgus


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-09-03 09:20:41; Megválaszolva: 2011. augusztus 05., 08:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: