• Cukorbetegség, impotencia zavar?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Olyan kérdésem lenne, hogy édesapám (42 éves) cukorbeteg és ezáltal impotencia zavara van, mit lehet ez ellen tenni? Esetleg a Potemix készítmény hatásos lehet a számára vagy egyáltalán szedhet ilyet? Mit ajánl(1 éve még napi négyszer szúrta magát inzulinnal, ma már csak egyszer.) Állandó partnere van (az édesanyám). Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Árki Ildikó válasza a potenciazavar témában

        Tisztelt Kérdező! Diabetológiai szakrendelésen, illetve neuropáthia szakrendelésen jelentkezzen az édesapja a szakszerű vizsgálat és kezelés érdekében.


        Dr. Árki Ildikó
        Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Árki Ildikó

        Kérdés: 2014. július 26., 11:34; Megválaszolva: 2014. július 26., 16:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: