• Inzulin rendben?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T. Szakértő. Férjem évek óta túlsúllyal küzd a diéták ellenére. (főleg hasi felesleg, magas vérnyomás) Ismerősünk tanácsára volt egy inzulinrezisztencia vizsgálaton. Eredmények. Glukoz 0' 5,5 60' 7,1 120' 4,7 Inzulin 0' 13,2 60' 70,6 120' 15,3 Utánanéztem, szerintem ez rendben van, viszont mikor a leletet megkapta, azt mondták neki h magas az inzulin értéke, keressen fel egy endokrinologust. Nem igazán értem, a 60 perces 70,6 érték ezek szerint nemjó? Köszönöm előre is válaszát.

        Dr. Fáklya Mónika válasza a inzulinrezisztencia témában

        Tisztelt kérdező! Véleményem szerint ezek az értékek rendben vannak, az általam ismert normál tartományok szerint. Sajnos a mértékegységet nem írta meg, így ennél pontosabb választ nem áll módomban adni.


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Fáklya Mónika

        Kérdés: 2011. november 24., 12:59; Megválaszolva: 2011. november 29., 20:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó