• Lábszárfájdalmat okozhat-e a csontritkulás?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        47 éves vagyok, 5 éve nincs menstruációm, és nem tudom, hogy a lábszárfájdalmamat nem-e a csontritkulás okozza. Mert nagyon fáj, és úgy érzem, majd ketté törik, alig bírok menni is. Ön mit javasol, hová forduljak a problémámmal?

        WEBBeteg szakértő válasza a lábszárfájdalom témában

        Lábszárfájdalmat nagyon sokféle probléma okozhat (térdízület kopása, lúdtalp, stb.), természetesen a csontritkulás is, de ennek kisebb a valószínűsége. Azt ajánlom azért, hogy érdemes volna felkeresni egy osteoporosis centrumot, ahol beutalják csontritkulás vizsgálatra.

        Tisztelettel, dr.Szamosi Szilvia


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-04 09:48:12; Megválaszolva: 2011. augusztus 12., 10:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: