• Kisfiamat molesztálta az unokatestvére

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kisfiam aki 4 éves , elmesélte, hogy a 8.5 éves fiú unokatestvére arra kérte őt, hogy mutassa meg a fütyijét, fogja meg, szagolja meg, és még a végbél környékével kapcsolatban is csináltak valamit, de ezt már nem mondta el a fiam. Megkérdezte tőlem,, hogy nem e lesz belőle gond, ha ezeket elmondja. Többször is előfordult ez, arra hivatkozott a nagyobb fiú, hogy azért mennek a szobába, mert csak játszani akarnak! Ugye ez nem normális? Remélem a fiamnak ez nem okozott lelki sérülést! Mit tegyek? KÉrem segitsen!

        Dr. Varga Tamás válasza a gyermek molesztálás témában

        Tisztelt Kérdező! A szexuális érdeklődés ebben a korban is teljesen normális. Természetesen, ha túl megy egy határon ill. akarat ellen történik az nem jó, káros. Ha ez csak játékos dolog volt akkor nem kell aggódni. Ha több, akkor érdemes szakember véleményét, vizsgálatát kérni.


        Dr. Varga Tamás
        pszichiáter

        Dr. Varga Tamás

        Kérdés: 2011. szeptember 09., 18:26; Megválaszolva: 2011. szeptember 11., 12:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt doktornő! Nagyon kimerültek vagyunk már mert 5hónapos kislányunk nem akar,vagy nem tud aludni... Óránként felkel éjszaka,cicil és úgy alszik vissza.A cicilés ilyenkor általában egy percig tart.Mellettünk alszik mert a kiságyban...