• Alvásgondok kisgyermeknél

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Hiperaktivitás , kevés alvás.Semmi sem köti le a kisgyermek figyelmét. Az anyuka kérdezi , hol tudna Magyarországon megfelelő kezelést biztosítani gyermekének. Alvásklinika felkeresésén gondolkodik. Köszönjük szépen válaszukat !

        Dr. Varga Tamás válasza a hiperaktivitás témában

        Tisztelt Kérdező! Az első állomáss ne alváscentrum legyenl. Általános gyermekneurológiai és gyermekpszichiátriai vizsgálat javasolt, mert elképzelhető, hogy az alvászavar egy átfogóbb probléma egyik tünetete.


        Dr. Varga Tamás
        pszichiáter

        Dr. Varga Tamás

        Kérdés: 2011. május 11., 21:53; Megválaszolva: 2011. május 13., 15:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: