• Tápszer váltás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        TISZTELT VÁLASZOLÓ! KISFIAM 5 HÓNAPOS, SZÜLETÉSE ÓTA A MILDIBÉ 1-ET KAPJA, ÉS KÉT EVÉS KÖZÖTT, FŐLEG HA MOZOG, GYAKRAN JÖN VISSZA A TÁPSZERBŐL. NEM LENNE BAJ, HA MOST VÁLTANÉK, PL BEBA-RA? LEHET, CSAK ÚGY EGYIK NAPRÓL A MÁSIKRA? KÖSZÖNÖM! EMŐKE

        Dr. Balogh Andrea válasza a csecsemőtáplálás témában

        Kedves Emőke! A tápszerváltás időnként gondot okozhat, de a Beba is jó ízű így nem gondolom, hogy baj lehet. Viszont ha a tápszer visszajön akkor nem elég sima tápszer hanem úgynevezett AR azaz antireflux tápszer szükséges ami kicsit sűrűbb így a visszabukásokat csökkenti. Ezt orvosuk receptre tudja felírni. Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermekorvos


        Kérdés: 2011. május 09., 15:18; Megválaszolva: 2011. május 10., 17:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: