• Gyermeknevelés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        16 éves fiam viselkedése aggasztó.Barátai nincsenek.Családi programokon nem vesz részt.Mozi,sport ,semmilyen tevékenység nem érdekli,csak a számitógépes játékok érdeklik.iskolábol hazarohan,mindent ledob és a gép elé ül,ideges.Fél órába tellik amig lenyugszik.Hétvégén is ugyanez a helyzet.Reggel ébredéstől este lefekvésig nem lehet kimozditani a szobájából.Ha kérdezem hová menne szivesen-válasza az hogy sehova.Azt mondja ez már a modern kor-mindenki a gép előtt ül-igy beszélgetnek egymással.Mivel elvált vagyok kértem apját ne vegyen már több játékot neki,mert semmi mással nem foglalkozik.tanilási-magatartásbeli problémák nincsenek vele az iskolában.Próbáltuk erőszakkal kirángatni ,de ki sem száll az autóból,hogy szánkózzon.Próbáltuk magyarázni neki,csak néha kicsit mozduljon ki,szeme sokat romlott.Mi a megoldás?mert ezt nem lehet nézni.   Köszönettel

        WEBBeteg szakértő válasza a depresszió témában

        Tisztelt Kérdező!

        A serdülőkori depresszió tüneteit vélem felfedezni abból, amit a serdülő fiáról leírt. Keressen gyermekpszichiátert vagy gyermekpszichológust, aki segíthet, vagy forduljon a Városi Nevelési Tanácsadóhoz vagy Megyei Tanácsadóhoz. Biztosan kapnak segítséget.

        Üdvözlettel:

         Kazimir Ágnes

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-03 16:48:02; Megválaszolva: 2011. szeptember 12., 06:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: