• penisz betegseg

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Apró, de kemény csomó a péniszen, mintha tyúkszemféleség lenne. Legvalószínűbb az, hogy úgynevezett molluscum contagiosum vírusos betegségről van szó, melyet könnyen el lehet távolítani, de kezeletlen esetben elterjed, egyre több pici csomó jelenik meg. Ezt a leirast kaptam,szerintem ez a leiras illik a betegsegemre. Elore csak 1 ilyen csomo volt,most mar tobb kis apro megjelent. Mi a teendo ebben az esetben,mivel lehet kezelni? A baratnomnek candida fertozese volt,alukolhatott ki emiatt a broblema?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a molloscum témában

        Kedves Kérdező! A molloscum contagiosumot speciális kanállal szokták lekaparni, mert könnyen terjed, érdemes emiatt mielőbb bőrgyógyászt felkeresni. Gombás fertőzés ilyet nem okoz.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. november 01., 15:15; Megválaszolva: 2011. november 02., 18:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy