• Nem használ a Nizoral

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Nagyjából egy évvel ezelőtt a hajam feltűnően gyorsan zsírosodni kezdett, ami azelőtt nem volt jellemző. Idővel már viszketett is a fejbőröm. Korpásodás időszakosan megjelent, de nem volt jellemző, viszont olyan érzés volt, mintha a hajamon kívül lenne valami búra a fejemen. Az üzemorvosom tanácsára Nizoral sampont használtam (hetente kétszer), most fogyott el a flakon, egy hónapig tartott ki. A használati utasítás szerint 4 hét alatt már hatnia kellett volna. Valóban jobb is volt, amíg használtam, bár a viszketés teljesen nem múlt el, csak enyhült, és nagyon megritkult. Viszont most, hogy visszaálltam az eredeti samponomra, az összes tünet szivárog vissza. Kérdésem: használjak el még egy flakon Nizoralt, vagy jobban járok, ha már most elmegyek inkább bőrgyógyászhoz? (Tudom, hogy az lenne a legjobb, de kérem, vegye figyelembe a válasznál, hogy nagyon kevés szabadidőm van.)

        Dr. Csuth Ágnes válasza a zsíros haj témában

        Kedves Kérdező! A Node D.S. sampon kúraszerű használatát próbálja meg, ha nem javul, keressen fel bőrgyógyászt! A fizikai és kémiai igénybevételt minimalizálja.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. október 31., 12:10; Megválaszolva: 2011. november 02., 10:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Pár néha viszkető piros folt a makkon. Ez milyen nemi betegség ha az?