• IPL kezelés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő/úr! 23 éves férfi vagyok és gyerekkorom óta seborrhoeam van. Elsősorban a fejemen volt, de az idő előrehaladtával megjelent az arcomon is. Utóbbi 3 évben annyira súlyos lett, hogy bőrgyulladás is előjött (seborrhoeas dermatitis). Az állandó gyulladás hatására nagyon vörössé vált az arcom és azt mondták, hogy rosaceam is van. Lényeg, hogy egy ideje tudom kezelni a seborhoeat (diéta, kénes és szaliciles kenőcsök) és egészen helyre jött az arcom, de a vörösség / kivörösödés nem múlt el. A kérdésem pedig az lenne, hogy ipl-el kezeltethetem-e az arcomat, nem-e kizáró ok a seborrhoeas dermatitis. Segítségüket előre is köszönöm!

        Dr. Tóth Gyöngyi válasza a IPL témában

        Tisztelt Kérdező! A seborrhoeás dermatitis nem kizáró ok az IPL kezelés során,de ha nagyon gyulladt állapotban van inkább várjon a kezeléssel. Ha lehetősége van javaslom, hogy orvos által használt IPL vagy lézer készülékkel kezeltesse magát.


        Dr. Tóth Gyöngyi
        Bőrgyógyász-kozmetológus

        Dr. Tóth Gyöngyi

        Kérdés: 2011. október 30., 17:11; Megválaszolva: 2011. október 31., 10:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Pár néha viszkető piros folt a makkon. Ez milyen nemi betegség ha az?