• Hegkezelő gél

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Doktorúr! Érdeklődni szeretnék a szilikonos hegkezelő gélekkel kapcsolatban. Melyiket ajánlaná nekem amelyik az eddigi tapasztalatok és visszajelzések alapján a legpozitívabb eredményt kölcsönözte?Van különbség a gélek között?Melyik fejti ki leggyorsabban a hatékonyságát?Vannak olyanok melyek UV fényre érzékenyek.Ezeket lehet akkor úgy alkalmazni,hogy miután bekentem ragtapasszal leragasztom?Ha az Uv érzékenység miatt megvárom az őszt,akkor kevésbé lesz hatékony a régebbi hegre a gél? Köszönöm a választ!

        WEBBeteg szakértő válasza a hegesedés témában

        Tisztelt Cím!

        A szilikon gélek és tapaszok hatékonysága egyforma, viszont az egyes emberek válasza  a kezelésre különböző. Ez függ a heg "életkorától", a heg elhelyezkedésétől és magának az embernek a genetikájától. A géleket bekenés után nyugodtan le lehet ragasztani, sőt ajánlott is, mert így jobban ki tudják fejteni hatásukat, mélyebbre hatolnak a szövetekben. Minél előbb kezdi el alkalmazni a hegkezelő gélt, annál szebb eredmény érhető el.

        Tisztelettel, Dr. Bodnár Edina (bőrgyógyász szakorvos jelölt).


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-07-08 13:34:23; Megválaszolva: 2011. augusztus 01., 13:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: