• Anyajegy változás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! A kérdésem a következő: Az egyik nagy anyajegyem színe világosabb lett és összébb ment, olyan mint ha felakarna szívódni. Ez lehet probléma? Más: Vékonybél gyulladásom van alhasi fájdalommal, puffadással. Kelle erre gyógyszert szednem, mivel a háziorvosom nem írt semmit. A vérsüllyedésem 24. Várom és köszönöm a válaszát!

        Dr. Gál Mónika válasza a anyajegy témában

        Kedves Kérdező! Az anyajegyek bárminemű változása esetén azok dermatoszkópos vizsgálata szükséges! Ne halogassa forduljon bőrgyógyászhoz. Vékonybél problémája miatt pedig gasztroenterológiai vizsgálat szükséges, amennyiben háziorvosa is úgy látja. A kezelésnek mindig az okra kell irányulnia.


        Dr. Gál Mónika
        bőrgyógyász-allergológus

        Dr. Gál Mónika

        Kérdés: 2011. október 27., 21:47; Megválaszolva: 2011. október 28., 18:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktornő! Mi lehet ez? Köszönettel

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó