• hónalj gyulladás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! A ködös, hűvösebb idő beköszöntével több változást is érzek magamon. Az immunrendszerem mintha gyengülne. A hónaljamat borotválom. Nyáron semmi problémám nem volt, most viszont borotválás után 1 nappal begyulladt, pattanásszerű nagyobb csomók jelentek meg és fájdalmas. Ez most a borotválástól van vagy valami másra kell gyanakodnom? Nem az az enyhe szőrtüsző gyulladás, hanem ez jobban fáj. Mit javasol? mit tegyek? Válaszát köszönöm.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szőrtüszőgyulladás témában

        Kedves Kérdező! Nagyobb szőrtüszőgyulladás, akár verejtékmirigy-gyulladás is lehet, Betadine-kenőcsös párakötést tegyen rá, ha nem javul, keresse fel a háziorvost. Ne borotválja most.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2011. október 25., 22:01; Megválaszolva: 2011. október 26., 11:51

        Tudjon meg többet: szőrtüszőgyulladás
      • Kérdések és válaszok a témakörben: