• B vitamin komplex

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor nö/úr! Egy elég mindennapi problémával,a hajhullással fordulok Önhöz.egy éve szedek fogamzásgátló tablettát és egy életmódváltáson is átestem így valószínü ezek miatt kezdett hullani a hajam.szedtem már vastablettát és varga hajcseppet is használok de nem olyan látható az eredmény.most hallottam hogy a b vitamin komplex megoldás lehet.azt is hallottam hogy ezektöl az étrendkiegészítöktöl nagyobb az ember étvágya?!ez miért van és mindenkinél ezzel a "mellékhatással" jár? Válaszát elöre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hajhullás témában

        Kedves Kérdező! A B-vitaminok valóban növelik az étvágyat, ez nagyon-nagyon gyakori hatásuk. A hajhullás miatt azt tanácsolom, hogy történjen egy kivizsgálás. Oka lehet például pajzsmirigy-probléma, góc is. Keressen fel kozmatológiai szakrendelést.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. október 23., 08:14; Megválaszolva: 2011. október 24., 13:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Pár néha viszkető piros folt a makkon. Ez milyen nemi betegség ha az?