• Gyantázás utáni miteszerek

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm, azt szeretném kérdezni , hogy mit tudok az ellen tenni , hogy amikor gyantázom a melkasom utánna , olyan mintha minden egyes szörszálnál egy kis miteszer lenne , és ha kinyomom , akkor nagyon begyullad , és nagyon piros lesz , pattanás szerű , és nagyon sokára tűnik el , mit tudok ezek ellen tenni , esetleg tud valami kenőcsöt ami ilyenkor hasznod ? mert kenem magam gyantázás után krémekkel , meg svédcseppel , de mindig kipattogok , ha pedig úgy hagyom , nem nyomom ki , akkor pedig miteszerek maradnak. Válaszát köszönöm.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szőrtüszőgyulladás témában

        Kedves Kérdező! A probléma oka szőrtüszőgyulladás, segíthet a teafa olajat tartalmazó gyógynövényes krém vagy Biola balzsam. Gyantázás előtt a bőr legyen száraz, de puha, utána pedig használjon fertőtlenítőt.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. október 18., 23:26; Megválaszolva: 2011. október 19., 13:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy