• Viszketés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktorno!A ferjem mar egy eve egyfolytaban viszket.kiterjed az egesz testere,de kiutesek csak 2 honapja jelentek meg nala.Leginkabb a combjan,az also karjan,:Mi libiaban elunk,es itt mar volt tobb orvosnal is,de hiaba.Tobb fajta gyogyszert irtak fel neki,es kulombozo samponokat,kremeket,de egyik sem hasznalt.Pontos diagnozist sem adtak.Volt aki azt mondta,hogy pikkelysomor,volt aki azt,hogy a macskatol,volt aki azt mondta,hogy idegi eredetu.Amit talan fontos tudni,hogy a ferjem nagyon kover,sokat is iszik,es egyaltalan nem mozog,nem fogyaszt tejtermeket egyaltalan.Kerem segitsen mert mar en is kikeszulok tole idegileg,mert nem tudok tole aludni sem!Elore is koszonom a valaszt

        Dr. Gál Mónika válasza a viszketés, kiütések témában

        Kedves Kérdező! A kiütések vizsgálata nélkül igen nehéz nyilatkoznia férje problémájáról. Testszerte okozhat viszketést, majd később kiütéseket is például atka fertőzés (pl. rühesség), de cukorbetegség, veseproblémák és belsőszervi daganatok is. Mindenképpen javasolt egy részletes kivizsgálás.


        Dr. Gál Mónika
        bőrgyógyász-allergológus

        Dr. Gál Mónika

        Kérdés: 2011. október 16., 16:14; Megválaszolva: 2011. október 18., 11:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy