• Szabálytalan anyajegy

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Ha egy anyajegy szabálytalan az egyértelműen aggodalomra ad okot ha nincs mellette más panasz,vagy az még nem jelenti azt hogy esetleg rákos.Tegnap olvastam az interneten h a szabálytalan anyajegy akár rákos is lehet és nagyon megijedtem,mert nekem van egy nagyon régóta de ezidáig nem foglalkoztam vele mert nem fájt,nem nőtt,nem változtatta alakját és színét...nagyon aggódom!Köszönöm válaszát! Fiatal lány

        Dr. Csuth Ágnes válasza a anyajegy témában

        Egy szabálytalan anyajegy nem minden esetben rosszindulatú, de érdemes bőrgyógyásznak megmutatni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. október 14., 07:07; Megválaszolva: 2011. október 14., 10:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Pár néha viszkető piros folt a makkon. Ez milyen nemi betegség ha az?