• Körömgomba

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt WEBdoktor! A műkörömtől begombásodott a kezemen több körmöm is, de csak most szántam rá magam, hogy bőrgyógyászhoz forduljak. Tineal tablettát kaptam, és azt az utasítást, hogy nem lehet sem lakk, se semmi a körmömön. Na mármost ez eléggé kellemetlen, mivel zöldes a körömfelszín. A kérdésem a következő. Lakkot használhatok? Mivel a már elszíneződött körömmel ugysem tudnak segíteni, gondoltam a régi köröm nem mindegy, hogy lakkal vagy anélkül nő le? Inkább a lenőtt körömlakkot választanám, mint a zöldes körmöt. Köszönettel!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a körömgomba témában

        Kedves Kérdező! A körömlakk nehezíti a gyógyulást, egyáltalán nem javasolt. Sajnos ezt az időszakot át kell vészelni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. október 12., 18:45; Megválaszolva: 2011. október 13., 11:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Pár néha viszkető piros folt a makkon. Ez milyen nemi betegség ha az?