• Fiatalon ráncos bőr

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Fiatal vagyok amit az is bizonyít, hogy még gimnáziumba járok, de rettenetesen ráncos a bőröm amire eddig csak azt a magyarázatot találtam, hogy örököltem anyámtól mert elvileg neki is ráncos volt a keze fiatalon. Ez jelenthet valami betegséget vagy hasonlót? (szinte soha nem ért testápoló a kezemhez) Ha nem (vagy igen) hogyan lehetne elérni, hogy ne legyen ilyen? (megnéztem pár hozzám hasonló korú osztálytársam kezét, de egyiküknek se olyan ráncos, mint nekem)

        Dr. Csuth Ágnes válasza a ráncosodás témában

        Kedves Kérdező! A ráncosodás főleg alkati dolog, de befolyásolja a szervezet és a bőr hidratáltsága, használj a kezedre hidratáló kézkrémet, fogyassz bőven folyadékot!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. október 07., 15:06; Megválaszolva: 2011. október 09., 14:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy