• Pigment

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr. Toht Gyöngyi! Szeretném tudni hogy létezik e kezelés ill. hova forduljak?Szem körüli sötét barna karrikák elhalványitása érdekében.Ha tényleg létezik ilyes fajta kezelés mennyibe kerül? Válaszát elöre is köszönöm!

        Dr. Tóth Gyöngyi válasza a bőrelváltozás témában

        Tisztelt Kérdező! A szem alatt észlelhető sötét karikák elhalványítása nagyon nehéz. Ilyenkor nem pigmenteltérésről beszélünk, hanem alkati dolog miatt a szem alatti terület beesett, árkolt és a fény úgy törik meg, hogy sötétebbnek tűnik. Az egyik megoldás az lehet, hogy ezt a területet különböző anyagokkal pl. hyaluronsav, saját zsír feltöltjük,de ezek esetén mellékhatások jelentkezhetnek pl.bevérzés és egy idő után felszívódnak. Vannak bizonyos lézeres kezelések, melyekkel lehetőség van a halványításra,de a hatás ilyenkor sem biztos. 1-2 hónap múlva érdeklődjön nálam a webbeteg honlapján található magánrendelésem elérhetőségén, mert nagy valószínűséggel egy új lézeres kezelés indul a rendelőmben, mely rendelkezik ilyen kezelési lehetőséggel is.


        Dr. Tóth Gyöngyi
        Bőrgyógyász-kozmetológus

        Dr. Tóth Gyöngyi

        Kérdés: 2011. október 03., 13:47; Megválaszolva: 2011. október 05., 11:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy