• Valóban olyan hatásos-e a bioptron lámpa mint ahogy azt a Zepter propagálja?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Én 2 napig voltam a Zepter alkalmazásában de rájöttem arra,hogy aljas módon becsapják és erőszakosan szinte pszichikai hadviselést folytatva erőltetik a bioptron lámpa vásárlására az ügyfeleket.És én már kételkedek a lámpa hatásosságában.Azt mondják,hogy szinte minden betegséget meggyógyít,a bőrgyógyászaton belül pl.a pikkelysömört szerintük csak a bipotron lámpa gyógyítja meg.Ezenkívül még pl. az orbáncot és a lábszárfekélyt is emlegetik,hogy meggyógyítja.Az aknét ami pl nekem van azt szintén jól gyógyítja.Igazak-e ezek az állítások?Mert ha igazak akkor miért nincsenek az orvosi cikkekben,újságokban ezek.Mindenütt csak gyógyszereket,kenőcsöket írnak,sehol nem említik meg,hogy a bioptron lámpával is lehetne jól kezelni a betegségeket.Magyarul vegyek én pl.bioptron lámpát több százezer forintért vagy jobban járok a gyógyszerekkel és kenőcsökkel?Erre kérnék egy hiteles orvosi tanácsot.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a bőrelváltozás témában

        Kedves Kérdező! A hagyományos konzervatív orvosi kezelésnek nem része a Bioptron lámpa, a tapasztalatok, vélemények változóak vele kapcsolatban, a hagyományos orvosi kezelés mellett és nem helyett használja, ha használni szeretné.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. október 01., 14:13; Megválaszolva: 2011. október 03., 10:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy