• Lézeres beavatkozása

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedved Doktor! Január 12.-én lézerrel eltávolítottak mindkét vádlimról 1-1 ,,tömött, lilás színű, lencsényi növedéket" esztétikai okokból. A lábamon látszik még a beavatkozás nyoma, kb. fél cm-es barnás folt van ott. Itt korábban Cicatrix-et javasolták nekem, de azt nem tudtam beszerezni, helyette La Roche Posay - Ciciplats krémmel kentem. Nem vagyok megelégedve vele, még mindig elég csúnya. Gyakorlatilag megbántam a lézeres beavatkozást, mert most sokkal rondább. Szeretném megkérdezni, hogy érdemes-e kipróbálni még valamit, vagy ennyi idő elteltével már nem fog halványulni? A Clinique Even Better Clinical Dark Spot Corrector nevű termék a pigmentfolt, májfolt, aknés hegek elhalványítására készült, Ön szerint ez milyen lehet, érdemes kipróbálni ezt vagy valami másik készítményt? Köszönettel!

        Dr. Boros Miklós válasza a műtéti heg témában

        Kedves Kérdező! Van még remény a javulásra, ha a Cicaplast nem volt jó, akkor megpróbálható a Zeraderm gél is.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. szeptember 27., 19:22; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 13:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Pár néha viszkető piros folt a makkon. Ez milyen nemi betegség ha az?