• apró sárgás foltok a fitymán

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jónapot Dr. nő! A következő problémát észleltem kb. 2 hete : apró sárgás foltok jelentek meg a fitymámon nem viszket csak nyomásra fájdalmas és nem tudom mi lehet ez?? Talán szemölcs??? Mióta észleltem egyre több is van belőle! Mi lehet a teendő vele??

        Dr. Csuth Ágnes válasza a faggyúmirigy témában

        Kedves Kérdező! Ezek apró faggyúmirigyek, természetes jelenségről van szó.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. szeptember 20., 14:59; Megválaszolva: 2011. szeptember 21., 11:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy