• Csomó

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szép napot! Hónaljamban találtam egy csomót, háziorvos úgy ítélte, gyulladás. Ezt UH is alátámasztotta, valamint vérképen is erre utaló jelek voltak. orvosom azt mondta, sok idő mire elmúlik. Azóta eltelt 3 hónap. Időnként nagyon kicsire visszahúzódik, máskor megduzzad, de el nem tűnik. Tapintásra érzékeny. Várjak még, hogy elmúljon? Van erre valamilyen megoldás? helyzetemet nem tudom mennyiben befolyásolja, de 22 hetes terhes vagyok.

        Dr. Tomonkó Magdolna válasza a hónalj csomó témában

        Kedves Kérdező! Ha nem múlik a csomó, van lehetőség arra, hogy sebész kivegye és szövettani vizsgálatra küldje. A terhesség miatt ezzel biztosan nem akarnak sietni, de nem is lehetetlen megcsinálni szükség esetén a terhesség alatt sem. Üdv: dr Tomonkó Magdolna


        Dr. Tomonkó Magdolna
        háziorvos, transzfúziológus

        Dr. Tomonkó Magdolna

        Kérdés: 2011. szeptember 20., 11:45; Megválaszolva: 2011. szeptember 21., 20:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktornő! Mi lehet ez? Köszönettel