• intim bőrprobléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/ Doktor úr! A péniszemen körülbelül egy éve jelent meg egy kisebb duzzanat. Nem fáj, nincs elszíneződve, csak tapintásra érezhető, hogy valami benyúlik alatta a bőrbe. Olyan, mint egy tyúkszem. A mai napon megpróbáltam bőrvágó ollóval eltávolítani, ami sikerült is részben, mögötte viszont egy elég nagy üreg található. Az lenne a kérdésem, hogy mi lehet ez, mennyire lenne sürgős vele felkeresni egy szakorvost, illetve milyen koknrét szakorvos kellene a kezeléséhez? Válaszát előre is köszönöm: D.

        Dr. Gál Mónika válasza a bőrelváltozás a nemi szerven témában

        Kedves Kérdező! Panaszával urológus szakorvost keressen fel. A növedék lehet szeölcs, de akár bőrdaganat is. Ne halogassa a vizsgálatot és ne próbálja házilag eltávolítani!


        Dr. Gál Mónika
        bőrgyógyász-allergológus

        Dr. Gál Mónika

        Kérdés: 2011. szeptember 14., 14:13; Megválaszolva: 2011. szeptember 15., 20:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy