• Szájzúg

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Doktor Nő! Nem tudom pontosan mikor kezdődött ez a kis esztétikai probléma,de engem nagyon zavar. Az interneten nem találtam semmit róla , a bőrgyógyászhoz pedig fél év múlva jutok csak el (minden időpont betelt)... Ez a folt a szám szélén, a bőrőmön van, végig az alsó ajkam mentén.... se nem viszket se nem repedezik ki,se nem fáj. Ha fűszeresebb ételt eszek, vagy valamiért ki kell tátanom nagyobbra a számat (fogorvos vagy akár egy pizzaszelet) még pirosabb lesz... Engem ez nagyon zavar... Mellékeltem egy képet,remélem tud segíteni! Köszönettel

        Dr. Tóth Gyöngyi válasza a szájzug témában

        Tisztelt Kérdező! Sajnos a kép nem túl jó minőségű, így nem tudok diagnózist mondani. Amennyiben irritatióra(dörzsölés, fűszeres étel) rosszabbodik lehet hogy ajak ekzemáról van szó,igaz ez szokott panaszokat is okozni. Ha nagyon zavarják tünetei javaslom bőrgyógyász magánorvos felkeresését, amíg ez nem sikerül sima zsírozó pl.labello kezelést javasolnék.


        Dr. Tóth Gyöngyi
        Bőrgyógyász-kozmetológus

        Dr. Tóth Gyöngyi

        Kérdés: 2011. szeptember 13., 20:24; Megválaszolva: 2011. szeptember 15., 00:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy