• Miért nem múlik el?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! 1 évvel ezelőtt a háziorvosunk rühességet diagnosztizált a családomban, ami nagyon meglepett. Novascabint írt fel, és a kúrát el is végeztük az egész családon. Emellett vasaltam stb. végigfertőtlenítettem az egész házat. Ennek ellenére újra kijöttek rajtunk az apró viszkető pöttyök. újra elvégeztük a kúrát 1 hónapja. A gyermekekről el is tünt, de rajtam és a férjemen újra vannak pöttyök. A férjem képes véresre vakarni magát, és a lábáról a szőr is hullani kezdett. Kérem segítsen, mert már szégyellünk az orvoshoz menni, és már bele vagyunk betegedve ebbe a helyzetbe. A kislányunk atópiás dermatitiszben szenved, és nem bírja a novascabint, és az efféle kencéket. Legutóbb is allergiás reakciót váltott ki nála. Mit tegyek ha ő is elkapja? Mit használhatok neki? Hallottam, hogy külföldön létezik erre a fertőzésre szájon át bevehető tabletta. Magyarországon nem lehet még kapni? Tisztelettel: egy elkeseredett anya

        Dr. Bodnár Edina válasza a rüh témában

        Az InfectoScab krém hatásosabb szokott lenni, és nagy előnye, hogy csak 8 órán át kell a bőrön hagyni, ezért kevésbé irritál. Sajnos szájon át szedhető készítmény Magyarországon nincs forgalomban.


        Kérdés: 2011. szeptember 09., 22:28; Megválaszolva: 2011. szeptember 12., 22:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy