• Vaniqa

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor No! A Vaniqa kremmel kapcsolatban szeretnek kerdezni.Sajnos evek ota szenvedek a tulzott szornoves miatt.Az allamon a legrosszabb,mindennap tepni kell,kulonben feltunoen latszik.Evekig kaptam a lezeres es IPL kezeleseket,kb 100-110-et,de semmit nem ertek,inkabb rosszabb a helyzet mint a kezelesk elott.Olvastam errol a kremrol,ami ugyan nem vegleges megoldas,csak lassitana a szornovest.On mit tud rola?Lehet Magyarorszagon kapni? Valaszat koszonom! Tisztelettel Alma

        Dr. Gál Mónika válasza a fokozott szőrösödés témában

        Kedves Kérdező! Az eflornitin tartalmú készítmény már hazánkban is hozzáférhető. Hirsutismus, azaz kóros szőrnövekedés esetére törzskönyvezték. Hatása szerint gátolja az ornitin-dekarboxiláz nevű enzimet, ami szerepet játszik a szőrtüsző hajszál termelésében. A krém kizárólag vényre beszerezhető.


        Dr. Gál Mónika
        bőrgyógyász-allergológus

        Dr. Gál Mónika

        Kérdés: 2011. szeptember 08., 05:23; Megválaszolva: 2011. szeptember 10., 22:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy