• Tisztelt Dr. Bodnár Edina!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Azért Önnek írok, mert már 2 éve is voltam doktornőnél akkor HPV-m volt Wartec-et írt fel nekem, aminek hatására el is múlt a betegség. Most hasonló tünetem van, kerek bőrszínű 2mm-es szemölcsszerű kinövés van a hímvesszőmön. Kezeltem Wartec-el de nem múlt el, úgyhogy gondolom ez most más lehet. A kérdésem az lenne hogy rendel-e még a klinikán ill. hogy mikor, és hogy pontosan hová is kellene mennem. Köszönöm szépen!

        Dr. Bodnár Edina válasza a szemölcs témában

        Ebben a hónapban hétfőnként rendelek a Bőrklinika STD szakrendelésen, de sajnos előjegyzést kell kérni, és úgy emlékszem csak október végére van már hely, annyi a beteg.


        Kérdés: 2011. szeptember 06., 23:46; Megválaszolva: 2011. szeptember 12., 22:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Pár néha viszkető piros folt a makkon. Ez milyen nemi betegség ha az?