• Bőr kipirosodás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktorno! Két napja, 20 oras utazas utan, a szeméremtest és a comb halataban eros kivorosodést vettem észre, amely nem faj, de nagyon ronda. Eddig méd nem fordult velem elo hasonlo, mit ajanl, hogyan kezeljem, hogy minél elobb elmuljon? Mivel nem Magyarorszagon élek, a magyar gyogyszertari készitményekhez nem tudok hozzajutni, ezért nagyon orulnék neki, ha valamilyen természetes alapanyagokbol , otthon elkészitheto receptet ajanlana. Esetleg forduljak szakemberhez? Valaszat elore is koszonom! Rozsa

        Dr. Gál Mónika válasza a bőrpír témában

        Kedves Kérdező! Feltehetően irritáció válthatta ki tüneteit. Ebben az esetben néhény nap mútán spontán megszűnik a bőrpír, de hintőporos kezeléssel meggyorsíthatja, illetve viseljen olyan alsóneműt, ami nem irritálja az adott bőrterületet!


        Dr. Gál Mónika
        bőrgyógyász-allergológus

        Dr. Gál Mónika

        Kérdés: 2011. szeptember 06., 15:05; Megválaszolva: 2011. szeptember 10., 21:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy