• Bőrbetegség-akne

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jonapot doktornő azt szeretném megtudni hogy mit tegyek az arcammol mivel folyton uj és uj pattanások jelennek meg!A pattanások végett már szedtem 3 honapig antibiotikumot,már nem szeretnék többet mert evégett lefogytam!A pattanások enyhültek de még azért még tőbb helyen még mindig megjelennek mit használjak?mert nekem nagyon érzékeny böröm van!Kaptam még a bőrorvosomtol rá pudert hogy emiatt nem fognap kijonni pattanások de még azután is ha lemostam másnap már megjelennek a pattanások pedig bőrgyogyászatilag tesztelt make-upot használok!Koszonom

        Dr. Tóth Gyöngyi válasza a akne témában

        Tisztelt Kérdező! Az antibiotikum terápián kívül még számos más helyileg alkalmazott kezelési lehetőség van pl. azelainsav vagy isotretinoin származék, melyet bőrgyógyász szakorvos tud felírni, mivel receptköteles. Amennyiben recept nélkül kapható készítményt szeretne a gyógyszertárakban számos, problémás bőrre való készítmény található pl. La Roche-Posey Effeclair termékek, Bioderma termékcsalád, BABE STOP AKN.


        Dr. Tóth Gyöngyi
        Bőrgyógyász-kozmetológus

        Dr. Tóth Gyöngyi

        Kérdés: 2011. szeptember 01., 19:16; Megválaszolva: 2011. szeptember 05., 18:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy