• Szemölcs

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor! Van egy szemölcsöm a combon és fenekem találkozásánál (a hajlatban). Voltam nőgyógyásznál az mondta nem Hpv szemölcs, csak egy közönséges szemölcs. Azt mondta be van picit gyulladva, lehet a melegtől is valamint eléggé rossz helyen van a fehérnemű is egy kicsit hozzáér. Elfelejtettem a nőgyógyászt megkérdezni, hogy el lehet-e távolítani pl. a Wartner szemölcseltávolítóval. Ön mit gondol, használhatom rá? Nem nagy a szemölcs, csak rossz a helyen van és esztétikailag sem túl szép. Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Bodnár Edina válasza a szemölcs témában

        Ha nem vírusos szemölcs, akkor nem jó rá a Wartner. Nem tudom a nőgyógyásza mit ért közönséges szemölcsön, mert a bőrgyógyászok nomenklatúrájában a közönséges szemölcsöt (verruca vulgaris) HPV vírus okozta szemölcsnek tartjuk. Keressen fel személyesen 1 bőrgyógyászt.


        Kérdés: 2011. szeptember 01., 14:04; Megválaszolva: 2011. szeptember 04., 14:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy