• Hámszemölcs sérülés lehet majd rosszindulatú?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Bőrgyógyász Segítő! Arcomon van egy nagyobb hámszemölcs, olyan,mint egy mirigy, egy kinövés. Kisfiam rendszeresen belekap, megmarja, megmarkolja. Ilyenkor van, hogy vérzik is, majd sebes lesz. Ez okozhat hosszabb távon problémát? Elrákosodhat a többszörös seb miatt? Szükséges lenne levetetni? Testem több részén van hámszemölcs. Ezek veszélyesek, okozahtnak gondot, mire kell figyelni velük kapcsolatosan? Köszönöm! Apú

        WEBBeteg szakértő válasza a szemölcs témában

        Tisztelt Kérdező! Nem tudom sajnos mit ért hámszemölcs alatt, leírása alapján lehet anyajegy vagy alkati sajátosság alapján,korral jelentkező szemölcs.Ahhoz, hogy ezt meg lehessen állapítani bőrgyógyászati vizsgálat javasolt.Amennyiben ez egy anyajegy, az állandó sérülés miatt javasolt a sebészi eltávolítása, mert később esetleg bőrdaganat is kialakulhat.Amennyiben a másik eset áll fenn, nem szokott gondot okozni az állandó irritáció.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. augusztus 27., 08:11; Megválaszolva: 2011. szeptember 01., 17:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Pár néha viszkető piros folt a makkon. Ez milyen nemi betegség ha az?