• Mi lehet ez?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm Doktornő! Pár hete különös apró szőrtüsző szerű pöttyök vannak a szám belső részén leginkább de már a szám sarkában is van pár és most vettem észre hogy a mellbimbóm tövében is nem fájnak semmi égető érzés. néha bizsereg kicsit.nem tudom mi lehet ez de kezd aggasztani vettem gombásodás elleni ecsetelőt gondolván hogy az lehet de nem segít sajnos nem tűnik el sőtt.. sajnos nem vagyok Magyarországon ezért fordulok önhöz mert nem nagyon tudok itt senkit aki ebben segíteni tudna..1 hónapja még Otthon megjelent 1 aphta szerű seb a szám szélén és a nemi szervemen is pár hét után begyógyultak de levert fáradt vagyok eléggé és az állkapcsom bal oldalon néha begörcsöl fáj.. nem tudom ez összefüggésben van e a fent elmondott tünetekkel..nem élek olyan életet ami nemi betegségre engedne gondolni 8éve kapcsolatban vagyok és mással nem is létesítettem szexuális kapcsolatot.. kérem segítsen mi lehet a probléma mert ha komoly akkor Hazamegyek Magyarországra.. előre is köszönöm a választ

        Dr. Tóth Gyöngyi válasza a bőrelváltozás témában

        Tisztelt Kérdező! Nagyon nehéz a leírtak alapján választ adni kérdésére, hiszen nem látom a tüneteket.Sajon nem nagyon értem, hogy mit ért apró szőrtüsző szerű pöttyök alatt, esetleg hólyagok, vagy gennyes elváltozások? A szájban leggyakrabban, ahogy már Önnek is volt, aphta szokott jelentkezni, ha az immunrendszer kicsit legyengül, mondjuk stressz, fáradtság miatt. Azt javaslom, hogy amennyiben tünetei terjednek és hely, nyálkahártyára használható fertőtlenítő szerek pl.Phlogosol mellett nem javulnak, keressen fel szakembert ez ügyben. Az állkapocs begörcsölése nem függhet össze a tünetekkel.


        Dr. Tóth Gyöngyi
        Bőrgyógyász-kozmetológus

        Dr. Tóth Gyöngyi

        Kérdés: 2011. augusztus 23., 13:35; Megválaszolva: 2011. augusztus 24., 11:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy