• Intim bőrszakadás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        1.5 éve élek párkapcsolatban és az a problémám hogy az intimbőröm kiszáradt és elszakadt ami fáj é sehogy sem akar begyógyulni . " nőgyógyászból az egyik herpesz kenőcsöt a másik külső horzsolásokra írt fel kencét . Mind2 - nél csak erős hüvelyfolyásom lett ami meg aztán végképp rotott a dolgon !!! Ez a probléma rányomta bélyegét a nemi életemre mivel már ott tartok hogy nem élvezetes hanem kellemetlen helyzet jön és nem élvezem az egészet úgy ahogy kéne :( Mit csináljak ???

        Dr. Bodnár Edina válasza a bőrelváltozás témában

        Valószínű hogy gombás fertőzés vagy allaergia tartja fenn az állapotot. Azt tanácsolom, hogy Ung. hydrophil.nonion. mosakodókrémmel mosakodjon, ill. kenje a területet Bepanten krémmel, forduljon személyesen bőrgyógyászhoz és a hámosodásig ne éljen szexuális életet.


        Kérdés: 2011. augusztus 16., 23:54; Megválaszolva: 2011. augusztus 24., 19:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy