• Hajhullás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Nem tudom meg mit vizsgaltassak ki, mi lehet az oka... Korubellul 2 honapja eros hajhullasom van. voltam mindenfele vizsgalaton. Van egy kisebb czink hianyom es valami kisebb gyulladas a szervezetben. Elmentem nogyogyaszhoz es egy cisztat talalt a jobb petefeszkemtol par cm.re. Eloszor novekedett de most mar ujra a fele. A hajhullasom viszont nem allt meg. Nagyon felek mert nem ertem mitol lehet pontosan. Mindenfele gockutatason voltam ami negativ lett. A cisztatol allitolag nem lehet. Ilyen merteku hajhullas szerintem stressz s cinkhianytol sem lehet. Szeretnem vegre megallitani. Kaptam hajra tonicot de ezt a fajta hajhullast nem akarja megallitani. Novoget hejette de nem annyi mint ami naponta kihullik. Amugy is gyenge vekonyszalu.

        Dr. Gál Mónika válasza a hajhullás témában

        Kedves Kérdező! Átmeneti diffúz hajhullást sok esetben olyan, a szervezetet érintő gyulladás, enyhe stressz (testi vagy lelki)váltja ki, mely hamarabb rendeződik, mint ahogyan a hajhullás elindul. A hajhagymák átmeneti, enyhe károsodását követően ugyanis 3-4 hónap telik el a hajhullás beindulásáig. Ezekben az esetekben 6-8 hónap alatt spontán megáll és rendeződik a panasz.


        Dr. Gál Mónika
        bőrgyógyász-allergológus

        Dr. Gál Mónika

        Kérdés: 2011. augusztus 13., 13:06; Megválaszolva: 2011. augusztus 16., 11:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: