• sebgyógyulás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztel Doktornő! Nagyjából egy éve keletkezett egy kisebb sérülés a péniszem tövénél, ami nem vérzett, hanem inkább kirepedésnek nevezném (elég száraz volt korábban ott a bőröm.) Szexuális együttlétek során többször is kiújult, később lehámlott, és mostanra egy piros folt maradt a helyén, ami nem fáj, nem is viszket, viszont hámlani sem hámlik már. A kérdésem az lenne, hogy van-e valami teendő ezzel, kenjem valamivel ami eltünteti, vagy ez már nem fog elmúlni teljesen? (Korábban neogranormonnal és körömvirággal kenegettem, azóta nem újult ki.) Köszönöm válaszát előre is!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a gombás fertőzés témában

        Kedves Kérdező! Lehet, hogy gombás fertőzés, kenje Canestennel, ha nem múlik, mutassa meg bőrgyógyásznak!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. augusztus 10., 16:10; Megválaszolva: 2011. augusztus 11., 10:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Pár néha viszkető piros folt a makkon. Ez milyen nemi betegség ha az?