• Roaccutan

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! Kérdésem az lenne hogy roaccutan kúra alatt állok, viszont nyáron a bőrgyógyász szüneteltette, nem engedte szedni mert nyaralni is voltam és mondta hogy túl veszélyes lenne szedni fényvédő mellett is.Szeptemberben elkezdem megint a kúrát, kérdésem az lenne hogy most megint számíthatok egy kezdeti rosszabbodásra?2 hónapra hagytam abba.A választ előre is köszönöm

        Dr. Gál Mónika válasza a pattanás témában

        Kedves Kérdező! A szakma szabályai szerint nem szükséges a nyári hónapokban felfüggeszteni a gyógyszer szedését. 1 hónapnál hosszabb kihagyás után gyakorlatilag újra kell indítania kúrát. Megfelelő fényvédő krémek kivédik a fokozott fényérzékenységből adódó mellékhatásokat.


        Dr. Gál Mónika
        bőrgyógyász-allergológus

        Dr. Gál Mónika

        Kérdés: 2011. augusztus 06., 21:02; Megválaszolva: 2011. augusztus 09., 10:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: