• piros pötyi

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor/nő! A kisfiam arcán kb.7hónapos korában elkezdett nőni egy kis piros pötyi (piros színű, laposan kiemelkedik a bőréből, és kis hajszálerek láthatók körülötte). Akkor gombostű hegynyi volt, mára /1évesen/ ez kb 5mm átmérőjűre nőtt.Voltam vele bőrgyógyásznál 1 1/2 hónapja, aki azt mondta, hogy szövetszaporulat, de nem rosszindulatú.Azt is mondta, hogy krémmel nem lehet kezelni, csak műtéti úton lehet eltávolítani. A kérdésem az lenne, hogy esetleg lézeres, vagy más módon nem lehet-e eltüntetni? Hallottam valamiféle fagyasztásos módszerről is?? Érdemes-e levetetni míg kisebb,hogy a heg is kisebb legyen? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Bodnár Edina válasza a piros bőrelváltozás témában

        Lézerrel eltűntethető az elváltozás, és a fagyasztás is hatékony lehet. A fagyasztást érdemes először megpróbálni, a lézeres vagy műtéti kezelést csak később javaslom.


        Kérdés: 2011. július 15., 23:04; Megválaszolva: 2011. július 17., 11:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Pár néha viszkető piros folt a makkon. Ez milyen nemi betegség ha az?